top of page

E-Ticaret Kargo Kutusu

Artan teknoloji alışılagelmiş alışveriş yöntemlerimizi de yeniledi. Eskiden gezdiğimiz çarşı pazar sokaklar, yerini farklı sekmelerde dolandığımız internet sitelerine bıraktı. Aradığımız tüm ürünleri internetten tedarik edebildiğimiz için, kullanıcı yorumlarını da baz alıp ayağımıza kadar gelen ürün için hem zamandan hem de paradan tasarruf etme şansı yakalıyoruz. E-Ticaret belki de geçmişten günümüze damga vurmayı başaran en büyük nimet!


E-Ticaretin bu denli yayıldığı ülkemizde, her şey ürün kalitesinden mi ibaret? Sektörde barınabilmek, müşteriye satış yapıp bunun sürekliliğini sağlayabilmek için neler yapmanız gerekiyor hiç düşündünüz mü?


e-ticaret kargo kutusu

İmaj bıraktığınız algıdan ibarettir!


İnternet üzerinden farklı platformlarda yapılan tüm alışverişler anlaşmalı kargo kapsamında firmalarca taşınmaktadır. İnsanlar, almış olduğunu ürünleri büyük bir hevesle alıp kullanmaya başlasalar da, satıcıların müşterileri üzerinde bırakacağı imaj, satış sürekliliğini devam ettirebilmek açıcısından çok büyük önem taşıyor. Bu kapsamda da E-Ticaret gönderimlerinde en dikkat çeken unsur, kargo kutuları.


kraft e-ticaret kutusu

Kargo kutunuz, müşterilerde bıraktığınız ilk izlenimizdir!


Kargo kutularının görsel ve estetik yapısı, müşterilerin dikkatini çekmeyi başaracak en büyük ayrıntı. Markanızdaki bir izi oraya kazımanız, sürekli alışveriş yaptığı firma özelinde algı yaratıp gördükçe onu hatırlamasına neden olacaktır. Karton kutusu deyip de geçmeyin! Ürününüz her ne kadar özel ve güzel olsa da, içine koyacağınız kargo kutusunun sıradan ve derme çatma bir yapıda olması, müşterilerinizin marka açısından hafızasına kazıdığı kalite unsuruna direkt etki edecektir. Bu kapsamda sizlere harika alternatifler sunuyoruz!


baskılı e-ticaret kutusu

Ürününüzün de önüne geçebilecek kalitede bulunan kargo kutuları sayesinde, onlara değer verme ve ürününüzün arkasında durmanın dışında “Global, kurumsal bir firma. Ürün dışında, kargo kutularına kadar en küçük ayrıntıyı düşünmüş” dedirtebilirsiniz. Bu harika yorumu alıp, pozitif bir müşteri deneyimini yaşamayı kim istemez ki?


Unutmayın, hayat küçük ayrıntılardan ibarettir. Küçük detayların bileşkesi büyük sonuçları doğurur. Müşterinin alım sürekliliğini devam ettirebilmek için firmalar tüm ayrıntıları en ince detayına kadar işlemek zorundadırlar. Bir birinden şık tasarımlı kargo kutuları ve kargo kolileri yardımıyla sizler de müşterilerinin zihnine imzanızı atabilirsiniz.


İmzanızı atmanızın en iyi yolu ise buraya tıklayarak Marmara Koli Sanayi'den fiyat teklifi almak!


Son Yazılar

Hepsini Gör

2024 Koli Fiyatları (Ne Olacak?)

İşte cevabını kimsenin bilemediği gizemli soru :) "2023 yılında koli fiyatları ne oldu ki, 2024'te ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. 2023 yılında koli fiyatları ne oldu? 2023'te koli fiyatları "ned

bottom of page