top of page

Oluklu Mukavva Üreticileri

Türkiye'deki Oluklu Mukavva Üreticileri

Türkiye'deki oluklu mukavva üreticilerine ulaşmak için yapmış olduğunuz aramalar sonucunda Marmara Koli ve Ambalaj Sanayi'ye ulaştınız.

Türkiye'deki oluklu mukavva üreticileri

Oluklu mukavva koli ve kutu üretiminde 29 yılı aşan tecrübemizle Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarına oluklu mukavvadan imal koli ve kesimli kutu ürünlerimizle hizmet veriyoruz.


Oluklu mukavva üreticisi bir koli fabrikasıyla çalışmanın en büyük avantajı, koli fabrikasının dışa bağımlılığının daha az olmasıdır. Oluklu mukavvasını da kendisinin üretmesi, koli fabrikasının dışa bağımlılığını azaltır, teslim sürelerinin daha kısa olmasına, koli fiyatlarının daha ekonomik olmasına sebep olur. Oluklu mukavva karton levhalarını da oluklu mukavva hattı olan fabrikalardan temin eden koli atölyeleri, kendi üretim süreleri dışında bir de oluklu mukavva üretimi yapan oluklu mukavva fabrikalarının teslim sürelerini dikkate almalı ve o süreleri de kendi üretim sürelerine eklemelidirler. Bu durumda koli, karton ambalaj, kesimli kutu ürünlerini müşterilerine daha uzun sürelerde teslim etmelerine sebep olur.

Türkiye'deki oluklu mukavva üreticileri

Oluklu mukavvada E (mikro), B, C, BE ve BC dalga üretim ile mikro dalgalı kutulardan en mukavemetli kolilere kadar geniş bir üretim yelpazesiyle hizmet vermekteyiz. Özellikle E dalga kutular e-ticaret kargo kutusu olarak yoğunlukla kullanıldığından yüksek adetli kullanımı olan e-ticaret sitelerinin sıklıkla başvurduğu oluklu mukavva fabrikalarından biriyiz.


Türkiye'deki oluklu mukavva üreticileri arasında İstanbul'da bulunan oluklu mukavva üreticileri sayıca bir hayli azdır. Bu az sayıdaki oluklu mukavva üreticileri arasında çalıştığınız fabrikadan fiyatı, kalitesi veya hizmeti ile memnun değilseniz bir de Marmara Koli ve Ambalaj Sanayi'yi denemenizi tavsiye ederiz.

oluklu mukavva

Oluklu mukavva ürünleri ihtiyaçlarınız için Marmara Koli ve Ambalaj Sanayi'den de hizmet almak için buraya tıklayabilirsiniz.














Son Yazılar

Hepsini Gör

2024 Koli Fiyatları (Ne Olacak?)

İşte cevabını kimsenin bilemediği gizemli soru :) "2023 yılında koli fiyatları ne oldu ki, 2024'te ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. 2023 yılında koli fiyatları ne oldu? 2023'te koli fiyatları "ned

bottom of page